Yorumlar

Yoga Terapi Eğitimine Katılanların Yorumları

17 Şubat – 4 Mart 2018 
50 Saat ‘Kas-İskelet Sistemi Yoga Terapi’ Eğitiminden katılımcıların yorumları: 

Ayman Hoca’nın bireysel, detaycı ve sıcak yaklaşımı hepimizin konuları daha iyi ve detaylı kavramamızı sağlamıştı. Ayman Hoca hem çok titiz hem çok detaycı.

Omurga ve eklem rahatsızlıklarında bu kadar çok asananın sakıncalı ve zarar verici olduğunu bilmezdim. Meğer şifa olsun diye yapılan bazı asanalar zarar veriyormuş bünyeye. Yoga terapi içinde çok kolay gözüken asana kompleksleri o kadar kolay ve etkiliymişki bedenimiz için. Bir sürü güzel bilgi aldım ve bunu sıcak ve sevgi dolu ortamda aldık. Bedenimizi tanımak, olabilecek hastalıkları bilmek şükrettirici bir süreç. Özellikle yoga’ya başlayanlara tavsiye ederim.

Karolin Fişekçi (Yoga İnstructor)

Ayman Sozakbayeva hocadan aldığımız ‘Yoga Terapi’ dersini bütün yoga hocalarına öneririm. Çok kısa bir zamanda olumlu etkileri öğrencilerinizde görebiliyorsunuz. Fıtık, skolyoz gibi hastalara çözümsel bir yaklaşım sunuyor, onların iyileşmesine katkıda bulunuyorsunuz. Teşekkür ederim hocam. İyi ki gelmişim dersinize.

Sema Onür (Yoga İnstructor)

Ayman Sozakbayeva hocamızdan ders aldım, omurga anatomisi, hiperkifoz, hiperlordoz ve skolyoz ile ilgili çok başarılı bir eğitmen hocamız. Disiplinli ders vermesi ile beni çok etkiledi. Her insan tanımasını ve eğitim almasını isterim Ayman hocadan, çok içten ve grup dersine olmasına rağmen, bireysel yaklaşması çok iyi :)) Güler yüzlü. Başarılar dilerim Ayman Sozakbayeva’ya.

Fatma Kirdibayeva (Pilates hocası ve Fiziyoterapist)

Bügüne kadar yoga terapinin bu kadar önemli olduğunu bilmezdim. Bir yoga hocası olarakta yoga hocanın almasına şiddetle tavsiye ederim. Çünkü bir öğrenciye terapi yönden yaklaşmak çok önemli. İyiki almışım. 3 modüle de devam edeceğim. Seni seviyorum ve çok teşekkür ederim.

Ceyda Tavasi (Yoga İnstructor)

Öğrenmeye kendini yetiştirmeye devam.

Yoga Terapi eğitimi bana yoganın bir başka penceresini açtı. Ayman Sozakbayeva’yla dersimiz verimli, bilgilerle dolu ve keyifliydi. Teşekkürler.

Gizem Doğan (Yoga İnstructor)

Yorum bırakın